Biljetter

En biljett till Popaganda 2015 är en bra grej:

KÖP BILJETT — KLICKA HÄR!

Du kan betala med VISA eller Mastercard, samt göra direktbetalning via din internetbank. Du kan också köpa biljett på telefon av Tickster på 0771-47 70 70. Där kan du även få hjälp om du har problem med biljettköpet.

Biljetter finns även på Record Hunter och Bengans i Stockholm.

Priser

Festivalpasset – 750 kr + serviceavgift
2 dagar på festivalområdet.

Endagsbiljett fredag – Släpps senare i sommar.

Endagsbiljett lördag – Släpps senare i sommar.

Max 4 biljetter per person och köp.

Popaganda och Luger reserverar sig för eventuella förändringar av artistuppställningar och framträdanden såväl före som under festivalen. Biljetter säljs endast till festivalen och ej för enskilda artister och framträdanden och kan således inte återlösas vid inställda eller förändrade akter i festivalen.

Festivalpaket (Boende + Biljett)

Tillsammans med Clarion Hotel Stockholm har vi glädjen att kunna erbjuda våra besökare ett trevligt festivalpaket.

I paketet ingår:

  • Boende i Standard Dubbelrum två nätter
  • Festivalpass till festivalen
  • Frukostbuffé

Paketen bokas via bokningen på:
08-462 10 30 eller reservation.stockholm@choice.se

Åldersgräns

Det är 13-årsgräns på Popagandas festivalområde. Detta på grund av de riktlinjer om ljudvolymer som Socialstyrelsen beslutat om.

Köpa biljetter på plats

OBS! I entrén på Eriksdalsbadet kostar festivalpasset en aning mer än vad det gör om man köper förköp. De exakta priserna publiceras senare.

Handikapplats

Du som behöver plats på handikappramperna för kunna se konserterna måste höra av dig till Tickster för att anmäla detta. Detta för att vi ska kunna beräkna storleken på rampen. Tickster når du på 0771-47 70 70 eller support@tickster.com.

Om biljettsäkerhet och andrahandsbiljetter

En festival medför en attraktiv andrahandsmarknad för biljetter. För att ingen ska bli lurad rekommenderar vi att all andrahandshandel med biljetter sker genom den kostnadsfria tjänsten Tickster Resale. Popaganda avråder med eftertryck köp av biljetter i andra hand annat än genom Tickster.

Vid ankomst till evenemanget läser entrépersonalen av streckkoden på din biljett. Endast första avläsningen av biljettens streckkod berättigar till entré till evenemanget. Kopierade biljetter upptäcks av Ticksters entrésystem och innehavaren kommer att nekas inträde.

Misstänkta bedrägerier kommer att polisanmälas.

Har du frågor om biljettköpet? Kontakta Ticksters kundtjänst på support@tickster.com eller 0771-47 70 70