Popaganda

22/07 · Årets spelschema är här

popa14_spelschema_final_www-628px

Årets spelschema är här! Missa bara inte att köpa biljett.

- Spelschemat som högupplöst .jpg (högerklicka och spara som)

- Spelschemat som .pdf (högerklicka och spara som)

- Alla tiderna direkt på hemsidan

För- och efterfesterna släpps inom kort.

Kommentera >>

11/06 · Endagsbiljetter och speldagar för Popaganda

På fredag 13 juni klockan 10:00 släpper vi endagsbiljetter till båda festivaldagarna.

Endagsbiljetterna kommer att kosta 495 kronor + serviceavgift. Det är med andra ord samma pris för fredagsbiljetterna som för lördagsbiljetterna.

Dessutom kan vi nu presentera vilka artister som spelar respektive dag:

Fredag: Lily Allen, London Grammar, Kelis, Yelle, The Pains of Being Pure at Heart, Twin Shadow, NONONO, Nicole Sabouné. Lördag: Veronica Maggio, First Aid Kit, Icona Pop, AlunaGeorge, Kindness, Say Lou Lou, Hurula, Zhala, Vit Päls, Little Jinder

Kommentera >>

03/06 · Vinn biljetter till First Aid Kits slutsålda releasespelning på Berns!

POPA14_firstaidkit

Nästa vecka släpper First Aid Kit sitt efterlängtade och helt makalösa album Stay Gold. Onsdagen 18 juni firas detta med en sedan länge slutsåld spelning på Berns i Stockholm. Popaganda har fått några platser till spelningen som vi tävlar ut till de som köpt ett festivalpass till Popaganda senast 12 juni. Vinnarna i tävlingen får en plats till sig själva och en vän till Berns den 18 juni. Allt du behöver göra för att tävla är att skicka ett mejl till oss där du berättar vem du vill ta med dig till spelningen och motivera varför.

För att vara med och tävla måste du senast 12 juni ha köpt ett festivalpass till Popaganda och mejlat oss på adressen info@popaganda.se vem du vill ta med dig på konserten och varför. Skriv First Aid Kit i ämnesraden.

Den som tävlar måste även uppge sitt namn för att vi ska kunna verifiera att denne har köpt ett festivalpass till Popaganda.

För att kunna komma in på konserten på Berns måste du ha fyllt 20 år.

Tävlingsvillkor First Aid Kit-tävling

Allmänna tävlingsvillkor

Arrangör av kampanjen och tävlingen är föreningen Popaganda, Bergsundsgatan 21 C,117 37 Stockholm (ej fast adress) i samarbete med Luger (Lugerinc AB), PO BOX 241 51, 104 51 Stockholm. Endast innehavare av biljett till festivalen Popaganda får delta i tävlingen. Anställda eller representanter för Popaganda eller någon annan förbunden till tävlingen och/eller deras familjer får ej medverka i denna tävling. Detta för att alla ska få lika stor möjlighet att vinna och för att vi ska kunna förebygga fusk. Juryn består av representanter från föreningen Popaganda.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Så här deltar du i tävlingen

 1. Tävlingen börjar 2014-06-03 och slutar 2014-06-12
 2. För att tävla, mejlar du till oss på info@popaganda.se och berättar vem du vill bjuda med på konserten med First Aid Kit och motiverar varför.
 3. Uppge ditt namn i mejlet så att ditt köp av festivalpass kan bekräftas.
 4. Skriv First Aid Kit i ämnesraden.
 5. För att kunna komma in på konserten på Berns måste du ha fyllt 20 år.

Varje vinnare belönas med två biljetter till konserten på Berns 18 juni.

Lycka till!

Pris

Samtliga platser som ges som pris är till First Aid Kit på Berns 18 juni, värde 380 kr/st.

Totalt kommer 20 st platser att ges ut. Varje vinnare vinner 2 st platser var.

Vinsten kan inte lösas ut mot andra biljetter eller kontanter.

Hur vinnaren kontaktas

De lyckliga vinnarna kontaktas via mejl.

Kommentera >>

23/05 · Varsågoda: Popagandas hela festivalprogram 2014

Idag fick vi hjälp av ingen mindre än Veronica Maggio när vi avslöjade årets festivalprogram. Veronica, som ju också är vår första bokning, framförde 17 popcharader på Instagram. De första som lyckades lista ut att det bland annat var Lily Allen, Icona Pop och Kindness som dolde sig i de kluriga filmerna kammade hem biljetter till årets festival. Som vanligt håller festivalen hus på Eriksdalsbadet sista helgen i augusti. Och precis som vanligt avslutar vi festivalsommaren med kärlek, bad, dans och den allra bästa popmusiken.

Hela programmet:

Veronica Maggio
Lily Allen(UK)
First Aid Kit
Icona Pop
London Grammar (UK)
Kelis (US)
Yelle (FR)
AlunaGeorge (UK)
The Pains of Being Pure at Heart (US)
Kindness (UK)
Twin Shadow (US)
NONONO
Say Lou Lou
Hurula
Zhala
Vit Päls
Nicole Sabouné
Little Jinder

Kommentera >>

20/05 · Vi släpper hela festivalprogrammet genom popcharader med Veronica Maggio

Popcharader på Instagram, fredag 23/5 kl 14:00

Vill du bli först med att veta vilka artister som kommer till sommarens Popagandafestival? Då får du hålla koll på Instagram och följa @popagandasthlm från klockan 14 nu på fredag. Då är festivalens första bokning Veronica Maggio värd för Popagandas Popcharader!

I 17 olika filmer iscensätter Veronica Maggio visuella gåtor baserat på artisternas namn eller mest kända låt. Det gäller för följarna att koppla på pophjärnan och lista ut artisternas namn. Den som är först med att skriva rätt artistnamn i kommentarsfältet följt av #popa14 vinner två biljetter till festivalen. Totalt står alltså 34 biljetter på spel.

Må bästa popkompis vinna!

 

Tävlingsvillkor Popagandas Popcharader

Allmänna tävlingsvillkor

Arrangör av kampanjen och tävlingen är föreningen Popaganda, Bergsundsgatan 21 C,117 37 Stockholm (ej fast adress) i samarbete med Luger (Lugerinc AB), PO BOX 241 51, 104 51 Stockholm. Det är inte nödvändigt att köpa eller beställa något för att delta i tävlingen. Anställda eller representanter för Popaganda eller någon annan förbunden till tävlingen och/eller deras familjer får ej medverka i denna tävling. Detta för att alla ska få lika stor möjlighet att vinna och för att vi ska kunna förebygga fusk. Genom att kommentera under varje ledtråd som Popaganda lägger upp på Instagram under tävlingsdagen 2014-05-23 deltar du i denna tävling och förbinder dig att följa de regler och villkor som anges här.

För att delta i tävlingen måste du själv vara den som godkänner tävlingsreglerna genom ditt Instagram-konto.

Du får bara tävla en gång per ledtråd och du kan bara vinna 1 stycken pris en gång. Popaganda ansvarar inte för avbrutet tävlingsförfarande eller för några tekniska fel i förbindelsenätet, nätåtkomst eller andra tekniska hinder som kan komma att uppstå i tävlingsmoment och registrering. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Så här deltar du i tävlingen

Tävlingen sker via Instagram. För att tävla måste man ha ett registrerat Instagram-konto. Kontot skapar du via Instagrams mobilapplikation som kan installeras på smartmobiler och surfplattor.

 1. Tävlingen börjar 2014-05-23 kl.14.00 och slutar 2014-05-23 ca kl.18.00.
 2. Under tävlingen kommer Popaganda publicera 17 st video-ledtrådar på Instagram, tävlingsdeltagarna ska kommentera under respektive video-ledtråd vilken artist/grupp som de tror är rätta svaret. Den person vars kommentar publiceras först under respektive video vinner. Man kan bara vinna en gång.

Vinnarna vinner två biljetter till Popagandafestivalen den 29-30 augusti 2014 på Eriksdalsbadet i Stockholm (värde 790 kr/st).

Lycka till!

Pris

Samtliga biljetter som ges som pris är till Popagandafestivalen 2014, värde 790 kr/st.

Totalt kommer 34 st biljetter att ges ut. Varje vinnare vinner 2 st biljetter var.

En biljett är avsedd för en person. Dock går det bra att ge bort biljetten till någon annan om man så önskar. Biljetten kan inte lösas mot kontanter eller annan form av ersättning. Biljetten gäller endast för datumen 29-30 augusti 2014.

Borttappad biljett ersätts inte med en ny eller med kontanter.

Hur vinnaren kontaktas

De lyckliga vinnarna kontaktas på Instagram i kommentarerna under den video-ledtråd vinnaren själv kommenterat på.

Biljetterna skickas ut via e-post senast en vecka efter tävlingen.

*Textpolicys

Genom att publicera en Instagram-kommentar garanterar du att din kommentar:

 1. Inte innehåller material eller text som är i föreningen Popagandas egen bedömning, obscent, olämpligt, stötande eller ärekränkande;
 2. Bryter inte eller inkräktar på upphovsrätt, varumärken, rättigheter privatliv, publicitet eller andra rättigheter för en person eller enhet;
 3. Innehåller inte skadlig kod, till exempel virus, maskar, trojanska hästar eller andra potentiellt skadliga program eller annat material eller information;
 4. Inte kommer att bryta mot gällande lag, författning, förordning, regel eller förordning, och
 5. Triggar inte någon rapportering eller royalty skyldighet för någon tredje part.

Du intygar och garanterar att de rättigheter som du beviljar under dessa officiella regler inte strider på något sätt eller med något annat avtal som du är en part i, eller med några åtaganden, restriktioner eller förpliktelser som du har med någon annan person eller enhet.

Integritetspolicy
 1. Deltagarna accepterar att om de vinner så har föreningen Popaganda rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarnas namn, Instagram-användarnamn och bild på webbplatsen/Facebook/Instagram/i publikationer/ för att tillkännage vinnarna av denna tävling (samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen.)
 2. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas av föreningen Popaganda och föreningen Popagandas samarbetspartners för ändamål i samband med denna tävling, d.v.s. för att administrera och informera tävlingsdeltagare, informera vinnarna och för distribution av vinster. Det som används är Instagram-användarnamn, e-postadress samt det faktum att deltagarna är över 13 år.
 3. Arrangören förbinder sig att behandla alla uppgifter med sekretess med undantag för punkt a och b beskrivet ovan. Efter tävlingens slut raderas all data.
Instagram policy

Den här tävlingen har inte på något sätt har sponsrats av, administrerats av eller fått någon form av stöd från Instagram. För att läsa Instagrams fullständiga regler och villkor, besök http://instagram.com/legal/terms/

Kommentera >>