Popaganda

KLUBB POPAGANDA // LÖR 25 OKT // Efterfest för BIOPHILIA LIVE

Publicerat den 20/10

biobjork
// KLUBB POPAGANDA: Officiell Biophilia-efterfest! //
// Lör 25 okt // 21-03 // Fri entré till kl 00 // 20 år //
// Bar Brooklyn/Debaser Strand //
// DJs: Popagandaministeriet + Daniel Svenfors //
// www.popaganda.se // www.biorio.se // www.debaser.se //

Lördagen den 25e okt är älskade BIO RIO en av del av den globala världspremiären för Björks nya omtalade konsertfilm BIOPHILIA LIVE. Garanterat en upplevelse utöver det vanliga, för Björkfreaks så väl som för noviser! För en biljett till filmvisningen på Bio Rio samt mer info, besök www.biorio.se.

Efter filmvisningen har KLUBB POPAGANDA tilldelats den delikata uppgiften att agera värd för den officiella efterfesten bara ett stenkast från Bio Rio, nere i BAR BROOKLYN på DEBASER STRAND. Entrén är gratis fram till midnatt, och nere i klubbmörkret bjuds på musik- och bildspråk inspirerat av Björks spretiga och kreativa skapande. Kvällen till ära gästas vi av Björkfantasten DANIEL SVENFORS som levererar ett DJset baserat på Björks breda musikpalett.

Vidare bjuder Klubb Popaganda som alltid på löjligt god stämning, ny och gammal relevant musik, och överlag precis allt det där som en lördagsnatt bör innehålla.

Kommentera >>

Klubb Popaganda 17/10 Debaser Medis / Live: Naomi Pilgrim + Little Jinder

Publicerat den 01/10

www-jinder+pilgrim-17okt-space

Det gamla budordet ”Först Popaganda, sen höst” står sig fortfarande, men som ni vet finns det traditionellt en fortsättning: ”Efter höst: Klubb Popaganda”. Eftersom vi när vi känner att det passar oss håller mycket hårt på traditionerna drar vi nu därför igång vår klubbhöst med eftertryck, detta genom att bullra fram en brakfest på Debaser Medis fredagen den 17e oktober!

KLUBB POPAGANDA
FREDAG 17 OKTOBER
LIVE: NAOMI PILGRIM + LITTLE JINDER
DJ’S: POPAGANDAMINISTERIET
DEBASER MEDIS
19:00-03:00
120 kr (Fri entré fram till kl 21:00)
20 år
Facebook-eventet

Kommentera >>

Skaffa årets tygpåse

Publicerat den 08/09

tote-popa14

Ett tips till alla som glömde att köpa vår tygpåse på festivalen: nu finns en ny chans!

Kolla in vår lilla merchbutik här!

Kommentera >>

Tack för i år!

Publicerat den 30/08
Foto: Nils Linde

Foto: Nils Linde

TACK för i år!

Det är med stor glädje vi kan meddela att Popaganda 2014 avslutas med en slutsåld lördag.

Igår fredag besökte 10 000 festivalbesökare Eriksdalsbadet. Idag lördag kan vi glatt meddela att det var totalt 13 000 personer som stod och sjöng med till Veronica Maggios magnifika turnéavslutning.

Vi vill rikta ett stort TACK till alla artister, funktionärer, sponsorer, partners, utställare och festivalbesökare som gjort årets Popaganda till den finaste någonsin!

Nyss Popaganda, nu höst.

#popa14

 

Kommentera >>

Foton från fredagen

Publicerat den 29/08

Lily_Allen_Mattias_Pettersson_Rockfoto_140829_601
kelis_rockfoto_nilslinde07_popa london_grammar_rockfoto_nilslinde01_popa london_grammar_rockfoto_nilslinde02_popa NONONO_Popaganda_Adrian_Pehrson_140829_Rockfoto_9 NONONO_Popaganda_Adrian_Pehrson_140829_Rockfoto_15 The_Pains_of_Being_Pure_At_Heart_Adrian_Pehrson_Rockfoto_13 Twin_Shadow_Adrian_Pehrson_Rockfoto_2 Twin_Shadow_Adrian_Pehrson_Rockfoto_8 yelle_rockfoto_nilslinde06_popa

Foton av Mattias Pettersson, Nils Linde och Adrian Pehrson.

Kommentera >>