• Pool Sessions, en flytande scen mitt i stora poolen!

  Med bara en vecka kvar till Popaganda 2018, 31 aug - 1 sep, #popa18 presenterar vi årets absolut största nyhet: Pool Sessions, en flytande scen mitt i stora poolen. Två spännande artister, en per dag.

 • Vi har blivit med ny app!

  Nu kan vi äntligen presentera årets uppdaterade app. Upptäck våra artister, lyssna in dig på den officiella spellistan och ta del av den senaste informationen. Finns för Android och iOS.

 • Förfest på Trädgården!

  Tillsammans med Trädgården har vi bjudit in två riktiga favoriter, Amason och Vacation Forever, till årets förfest. Hjärtligt välkomna att kickstarta denna kalasfina helg tillsammans med oss den 30 augusti!

 • Årets spelschema är här!

  Som vanligt är det inga krockar på Popaganda. Jens Lekman inleder fredagen och Veronica Maggio avslutar festivalsommaren på lördagskvällen. Glöm inte att ta ut en extra semesterdag för att inte missa en sekund av årets festival. Köp biljetter här: https://goo.gl/Y9biU3

 • Popapark efterfest!

  Efter att programmet i Galärparken är slut och sommarkvällen fortfarande är ljummen bjuder vi in till en hejdundrande efterfest! Mellan kl. 21-03 tar Popaganda över Södra Teatern och presenterar grymma liveakter, fantastiska DJs, en stor terass med stans bästa utsikt och tre (!) svettiga dansgolv! Mer info i vårt Facebook-event!

 • #Popa18: efterfestivalen!

  De första akterna till Popaganda 2018: Efterfestivalen är två riktiga Popaganda-favoriter. Lorentz och Shout Out Louds kommer att vara huvudakter under varsin kväll på Nobelberget, där vi avrundar festivaldagarna med artister, DJ:s och annat skoj. Biljetter finns att köpa redan nu!

 • Popaganda x Lydmar Music #2

  Den 4 juli är det dags för Popagandas andra datum på Lydmar Music. Therese Lithner samt Riga Tiger spelar live & Popagandaministeriet fyller uteserveringen med musik från eftermiddag till sen kväll. Detta får ej missas!

 • Popaganda på Parkteatern!

  Traditionsenligt, för åttonde året i rad, anordnar vi en av sommarens höjdpunkter - en minifestival i Galärparken med ny popmusik, roliga aktiviteter och gott häng! Mer info finns i vårt facebook-event!

 • POPAGANDA X LYDMAR MUSIC #1

  Vi följer upp fjolårets nya sommartradition och fortsätter att presentera bästa popmusiken med fri entré på Lydmar Musics idylliska utomhusscen. Första datumet ställer vi till med den perfekta uppvärmningen för midsommarhelgen - solhäng och spelning med fantastiska stjärnskottet Nadia Nair. Ses där!

 • Endagsbiljetter är nu släppta!

  Har du inte möjlighet att gå på hela Popaganda 2018? Sörj ej! Nu kan du köpa endagsbiljett till #popa18!