• #Popa18: efterfestivalen!

  De första akterna till Popaganda 2018: Efterfestivalen är två riktiga Popaganda-favoriter. Lorentz och Shout Out Louds kommer att vara huvudakter under varsin kväll på Nobelberget, där vi avrundar festivaldagarna med artister, DJ:s och annat skoj. Biljetter finns att köpa redan nu!

 • Popaganda x Lydmar Music #2

  Den 4 juli är det dags för Popagandas andra datum på Lydmar Music. Therese Lithner samt Riga Tiger spelar live & Popagandaministeriet fyller uteserveringen med musik från eftermiddag till sen kväll. Detta får ej missas!

 • Popaganda på Parkteatern!

  Traditionsenligt, för åttonde året i rad, anordnar vi en av sommarens höjdpunkter - en minifestival i Galärparken med ny popmusik, roliga aktiviteter och gott häng! Mer info finns i vårt facebook-event!

 • POPAGANDA X LYDMAR MUSIC #1

  Vi följer upp fjolårets nya sommartradition och fortsätter att presentera bästa popmusiken med fri entré på Lydmar Musics idylliska utomhusscen. Första datumet ställer vi till med den perfekta uppvärmningen för midsommarhelgen - solhäng och spelning med fantastiska stjärnskottet Nadia Nair. Ses där!

 • Endagsbiljetter är nu släppta!

  Har du inte möjlighet att gå på hela Popaganda 2018? Sörj ej! Nu kan du köpa endagsbiljett till #popa18!